Indoor Hockey

Tijdens de winterstop (december-januari) ligt de outdoor competitie stil en wordt er aan indoor hockey gedaan. Indoor hockey wordt, zoals de naam het zegt, binnen gespeeld. Er wordt gespeeld met dezelfde lijnen en doelen als die van handbal. Indoor teams bestaan uit 6 spelers, waaronder één goal keeper, en maximaal 6 wisselspelers, die onbeperkt onderling kunnen gewisseld worden. Wedstrijden duren 4 x 10 minuten minuten en worden geleid door twee scheidsrechters. Indoor hockey wordt gespeeld met een lichtere indoor stick en sportschoenen met een witte zool.
De volledige indoor spelregels kan je nalezen op Spelregels - Hockey Belgium

Indoor Hockey in onze club

De Tigers zijn grote fan van het indoor hockey. Het spel gaat razendsnel op en neer, is zeer technisch en vooral fun om te doen - en om naar te kijken. In onze club organiseren we elke winter een Indoor Academy. Daarnaast schrijven we ook graag zoveel mogelijk teams in in de Indoor Competitie

Tigers Indoor Academy

Elke winter organiseert onze club een Indoor Academy voor de jeugd, in 2 perfect uitgeruste zalen in Keerbergen. (Koninklijk Atheneum en Sporthal). De Indoor Academy loopt over 10 weken met telkens 1 training per week.

Meer informatie en inschrijven kan via deze link.

Indoor Competitie

Meer details over deze competitie zal via Twizzit verspreid worden.

Nog vragen? Stuur een mailtje naar indoor@hockeytigers.be 

Veel Indoor Hockey plezier gewenst!

Vind hieronder het Indoor Academy trainingsschema.