Hockeyclub Keerbergen Tigers is een dynamische sportclub waar zowel jeugdspelers als volwassenen hun favoriete sport kunnen beoefenen. Onze prachtige infrastructuur - waaronder een state-of-the-art waterveld - stelt ons in staat om zowel recreatief als tophockey aan te beiden aan onze leden. Dankzij onze uitstekende ligging in het groene Keerbergen, temidden van het Gemeentelijk Sportcomplex, is de club makkelijk bereikbaar met de fiets, de wagen en het openbaar vervoer voor inwoners van Keerbergen en de buurtgemeenten. Interesse? Lees hieronder even verder...

Kwaliteit voorop! 

Sinds het ontstaan van de club staat het streven naar een kwaliteitsvolle beleving van de hockeysport centraal. Mede daardoor werd er flink geïnvesteerd in een 2de tophockeyveld. Onze jeugdopleiding staat terecht gekend als een toonbeeld van professionalisme, mede door een constructieve samenwerking met Sport Vlaanderen en de Vlaamse en Federale Hockeyfederatie. Alle jeugdtrainers zijn minimaal in het bezit van een Aspirant-Initiator of Initiator diploma. De opleidingsverantwoordelijken zijn allen gediplomeerde trainers van niveau B of A. Ook de bestuurders volgen geregeld opleidingen om de club op alle vlakken naar een hoog kwaliteitsniveau te brengen.

Familiaal én competitief - het kan!

Iedereen is welkom bij de Hockey Tigers! Onze jongste leden zijn amper 5 jaar oud, onze oudste leden overschrijden vlot de kaap van 60. Hockey is trouwens de familiesport bij uitstek waar de ouders, kinderen, broers en zussen op en naast het veld deel uitmaken van een gezellige en familiale community. Ook sporters met een beperking zijn welkom in onze G-Hockey ploeg. Ondanks (of dankzij?) het familiaal karakter zijn onze sportieve ambities torenhoog. In alle jeugdcategorieën streven we ernaar om in de hoogste (Nationale) reeksen op te treden. Onze eerste selectie teams kaapten al talrijke kampioensschapstitels weg in Vlaanderen en de Nationale reeksen. Ook onze volwassenen teams timmeren aan de weg, geïnspireerd door onze Heren 1 en Dames 1 die beiden in de 3e Nationale reeksen spelen.

Fairplay en respect

Last but not least staan we als club 100% achter de kernwaarden van de hockeysport - respect voor elkaar, voor de tegenstanders, voor de begeleiders en voor onze leef- en sportomgeving. Zowel op als naast het veld waken wij over het correct en respectvol beleven van onze teamsport en vragen wij aan elke Tiger zijn of haar uitdrukkelijk akkoord op onze club waarden. Daarnaast promoten wij een gezonde mobiliteit - kom met de fiets naar de sportclub - en bannen we wegwerpplastiek van onze terreinen.

Kom erbij!

Aangesproken door de hockeysport en onze club? Aarzel niet en wordt lid van onze groeiende Keerbergse hockey-familie!

 

klik hier voor het inschrijvingsformulier