Nu zondag 19 september spelen zowel onze eerste damesploeg als onze eerste herenploeg thuis in Keerbergen.

Zulk een event noemt men een super sunday!

Onze dames spelen tegen Linkebeek om 12 u en onze Heren tegen Ixelles (Elsene) om 15 u.

Wil je echte hockey zien, van eigen bodem, dan moet je zeker eens langskomen.

En supporteren mag natuurlijk ook!

Het weer zal mooi zijn, de pop-upbar open en de drankjes koel...

Ambiance verzekerd!

Dag Allemaal,

 

Sinds het begin van dit seizoen heb ik coördinatie van onze scheidsrechterwerking op mij genomen.  


Aangezien we als club steeds blijven groeien is het enorm belangrijk om onze kern van umpires verder uit te bouwen.  Hierbij is de kwaliteit van arbitrage van groot belang.

 

Samen met de vaste poule van scheidsrechters gaan we proberen een aantal theoretische scheidsrechters te begeleiden naar het veld en hen klaar te stomen voor de kwalificatie van club umpire.

Hierover gaan jullie uiteraard veel meer info mogen ontvangen van jullie coaches en managers.

 

Even kort mij zelf voorstellen.  Ik ben op de leeftijd van 8 jaar begonnen met hockey in de club Meerdael.   In die periode was er van kunstgras zelfs nog geen sprake.
Een paar jaar later is de club gefuseerd met Leuven en speelde ik mijn eerste match op het kunstgras van het 'sportkot' in de ploeg met Thierry Renaer en Manu Leroy (Red Lions).


Na de jeugd reeksen, in de mineuren reeksen en uiteindelijk bij de gents terecht gekomen. 

2 Jaar geleden besloot mijn zoon te komen spelen op Keerbergen.  De Keerbergse gents wisten mij al heel snel te  overtuigen om ook hier te spelen. 

 

De laatste vijf jaren heb ik mij vooral ingezet voor de arbitrage vandaar dat ik deze rol graag op mij neem.

Jullie kunnen mij steeds contacteren op scheidsrechter@hockeytigers.be

 

Michel

Onze club heeft als ambitie om zowel recreatieve als competitieve hockeyspelers hun geliefkoosde sport te laten beleven. Dat we in Keerbergen enkele uitzonderlijke talenten hebben - en we met onze jeugdopleiding op goede weg zijn - wisten we al een tijdje, maar we zijn toch bijzonder trots op onze allereerste Tiger die deel uitmaakt van de nationale U15G ploeg. Via de District selecties werd onlangs Rose Leysen (speelster U16G1) geselecteerd voor de Belgische BeGold U15G ploeg. Een dikke proficiat aan Rose, haar teamgenoten en de sportieve staff! Mogen er nog vele Tigers volgen...

Benieuw naar Rose haar verhaal...?

Het sportseizoen draait weer op volle toeren en dat merken we meteen op onze parking.

Graag willen we jullie nogmaals herinneren aan het volgende:

Elke woensdag en zaterdag van 8u30 tot 23u00 openen we ook onze parking op het Molenplein.

Gelieve maximaal gebruik te maken van deze parking.

Hierdoor hebben de bezoekende ploegen nog plaats op de parking vooraan, waardoor onveilige situaties

vermeden kunnen worden.

Om het hockeyspel fair en correct te laten verlopen, worden de wedstrijden steeds begeleid door 2 arbiters. Deze werken samen als een echt team en helpen mekaar waar nodig. Op bijna alle niveau's zijn de arbiters steeds vrijwillige ouders en/of spelers die het leuk vinden om de wedstrijden vanop het terrein (ipv van aan de zijlijn) intens mee te beleven.

Voorwaarde is wel dat de vrijwillige scheidsrechters de spelregels van het hockeyspel goed kennen en correct toepassen. Onze club organiseert hiervoor verschillende online (theorie) en praktijklessen en begeleiding zodat iedereen die interesse heeft, de nodige ervaring kan opdoen. Michel Ausloos is vanaf dit seizoen aangesteld als coördinator arbitrage op onze club. Michel heeft meer dan 30 jaar ervaring in de hockeywereld en heeft bovendien de juiste organisatorische én sociale skills om de scheidsrechterscel verder uit te bouwen. In een ander berichtje stelt hij zichzelf even voor.  Je kan Michel het best bereiken via scheidsrechter@hockeytigers.be . Gelukkig staat hij er niet alleen voor; onze club telt intussen al 6 officiële Club Umpires en zelfs 2 Nationale scheidsrechters! 

Voor beginnende managers en spelers, is het vaak niet altijd duidelijk welke club/ploeg voor de scheidsrechters moet zorgen. Temeer daar deze regels wel eens durven te veranderen. In principe is het vrij eenvoudig: bij wedstrijden in de Nationale Competitie voorziet de federatie Nationale arbiters of voorzien beide clubs elk een arbiter (uitgezonderd in de lagere reeksen), in de Regionale competitie (VHL) zorgt de thuisclub steeds voor 2 arbiters - uitgezonderd in de hoogste reeks (VHL1). Toch nog twijfels? Kijk even bijgevoegd overzicht na of stuur een mailtje naar scheidsrechter@hockeytigers.be 

Tenslotte nog een welgemeende dankjewel aan alle vrijwillige arbiters - en Michel en zijn team! Zonder arbiters, geen wedstrijden. Zonder wedstrijden, geen hockey...

High Five!

 

Lucretia "Lula" Guerra wordt de nieuwe trainer/coach voor Heren 2 en zal ook meespelen in onze Dames 1 team.

Ze is bezeten van Hockey en heeft een uitgebreide Zuid Amerikaanse ervaring opgebouwd als speelster en trainer.

Bovendien is ze een gediplomeerde fysiotherapeut met bijzonder bekwaming in sportletsels.

Ze stelt zichzelf even voor;

 

Hello everyone! 

I’m Lula Guerra, from Rosario, Argentina. I’m a Hockey coach, a hockey player and a physiotherapist specialized in sports. I’ve chosen this career to be always near the pitch.

I play hockey since I was six years old in the Club Universitario de Rosario. After playing there,  I moved to Buenos Aires looking for new challenges, where I played for three years. After that- I moved again to work and play hockey in Chile, in Concepcion. 

My dream always was to come to play in Europe, and finally, that dream came true. I’m very enthusiastic about starting the season and the team's training, and my work as a coach for Herren 2. 

I hope I can help the club to accomplish all the goals ahead. 

I am Looking forward to coming to Belgium and get to know the players And my partners.

I am confident that this will be a great season! 

See you soon! 

Lula.

 

Bienvenida  Lula, veel succes bij de Tigers en dat het zal knetteren staat nu al vast! (nomen est omen...)

kalender
  September 2021  
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
gefeliciteerd!!
22/09
Frédérique Marchal
24/09
Amaury Van Kerkhove
24/09
Grace Vanden Berghe
24/09
Evy Verbruggen
25/09
Robin Logghe
26/09
Diego De Neeff
27/09
Marie Vanbiervliet
27/09
Emile Van Muysewinkel
28/09
Mila Van Rompay
28/09
Maurice De Vooght
trooper

Sponsors

© website powered by Twizzit.com