NIEUWS

HCKT INDOOR ACADEMY

Maak het beste van je winterbreak en schrijf je snel in voor onze Indoor Academy!

WAAROM?

Omdat Indoor hockey snel, technisch en vooral heel veel fun is! En omdat je - onder begeleiding van onze ervaren Indoor coaches - je hockey skills nog meer kan bijschaven en perfectioneren. Zodat je in de lente als een echte PRO weer aan de slag kan!

WAAR en WANNEER?

In één van onze professioneel uitgeruste indoor hockey zalen (Sporthal of Koninklijk Atheneum). Voor elke groep bieden we één training per week aan. De planning kan je online vinden op onze website en bij het inschrijvingsformulier.

WIE?

Jongeren en volwassenen - let wel, het aantal plaatsen is beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap!

 

 

 

 

 

Op zaterdag 1 oktober komt onze nieuwe outfitpartner OSAKA samen met ons feestelijk het  nieuwe hockeyseizoen inluiden.

De kick-off start om 10 u aan de OSAKA pop-up stand! Het feest duurt tot 14 u!

Wat mag je verwachten?: muziek, ambiance, leuke prijzen, goodies en exclusieve clubitems!

Fun voor jong en minder jong!

Niet te missen!

Nu zondag spelen bijna al onze volwassen teams thuis, op eigen veld!

Ambiance van 10 tot 20 u! (programma hierboven)

Een prima gelegenheid om te komen kijken en supporteren, om iets te drinken en te verbroederen aan de bar, om een stukje te eten (de dames 1 organiseren een BBQ!), wie wil kan zelfs tussendoor een balletje slaan want er worden diverse wedstrijdjes gepland.

Iedereen welkom!!

WEDSTRIJDKALENDER

 

Wedstrijdkalender 2021-2022 in opmaak.

 

OVER HCKT.

 
Sinds de start van Hockey Tigers Keerbergen in 2003, kan er met trots gezegd worden dat onze club doorheen de jaren gegroeid is tot een plaats van zowel gezelligheid en plezier als van sportiviteit en professionaliteit. Evenzeer serieuze sportievelingen als leutige sympathisanten kunnen terecht in onze club.
 
Wij streven naar een beleid waarin iedereen zich uitermate welkom voelt en zich vermaakt. Bijgevolg staat onze club dus ook niet stil. Elk jaar zijn wij opzoek naar nieuwe initiatieven en ideeën om innovatief te blijven en er voor te zorgen dat de spelers, trainers en supporters 100% kunnen genieten van hun tijd bij de Hockey Tigers!
 

© website powered by Twizzit.com