Hockeyclub Keerbergen "Tigers"

 

OscarV

 

CM: verdien € 15,- terug per lid en vul dit formulier in, plak de gele sticker en laat het door ons tekenen.

Hockey Tigers Summer Academie en Juli Stage

HCKT biedt tijdens de volgende twee maanden extra activiteiten aan om de skills van onze spelers te verbeteren met de Summer Academie (mei-juni) en de juli stage. Klik op 'Lees meer' voor alle details en inschrijvingen van beide programma's.

                                             

SCHRIJf JE HIER IN

Voor alle vrijwiliigers en vrijwilligers in spe nodig ik jullie en jullie partner graag uit op vrijdag 08/06/2018 vanaf 1900 uur voor een hapje en een tapje bij mij thuis aan de Mereldreef 52 te keerbergen. Dit om jullie te bedanken voor jullie tomeloze inzet het afgelopen seizoen. Tevens kan je ook kenbaar maken of je eventueel komend seizoen 2018-2019  je vrijwilligerswerk wil voortzetten bij onze club.Voor Voor diegene die dat nog niet hebben gedaan graag even een seintje dus schrijf je hier even in.

Hockey Tigers is in volle groei. Ambitieuze toekomstplannen liggen klaar en krijgen stilaan vorm. Om al dit te kunnen realiseren hebben we nood aan enthousiaste vrijwilligers die hun schouders willen zetten om de plannen en activiteiten succesvol te realiseren.

Om de voorbereidingen naar het volgend hockeyseizoen in te zetten, stellen we diverse vacatures open voor iedereen die een positieve en constructieve bijdrage willen leveren aan de uitbouw van een club, waar sportiviteit en gezelligheid voorop staat, in lijn met onze missie:.

Wij willen een sterk sociaal geëngageerde, toonaangevende familie- en vriendenclub zijn waarin top- en recreatief hockey in een gezellige sfeer kunnen worden bedreven.

Door het streven naar een professionele aanpak van organisatie, kader- en jeugdopleiding, ledenbeleid en sponsoring gaan we de voorwaarden scheppen om de ambities op het gebied van zowel de breedte- als de prestatiesport te kunnen realiseren.  Dit op een financieel gezonde basis en met sterke bewaking van onze waarden. “

Wij informeren jullie dan ook graag over de volgende vacaturesPenningmeester, Wedstrijdadministratie, Event Manager en teamleden, Communicatieverantwoordelijke(n), Verantwoordelijk Start to Hockey, Verantwoordelijke Arbitrage.

We zijn ervan overtuigd dat er binnen onze club heel wat talent en engagement aanwezig is om de ambities van de club mee vorm te geven!

We rekenen op jullie positieve reacties! Contacteer Willem van Leeuwen (willem.vanleeuwen@hockeytigers.be) om je interesses aan te geven en/of je vragen te formuleren of kom gewoon even langs.

We garanderen een transparante en correcte afhandeling van alle kandidaturen. De finale beslissingen zullen genomen worden tijdens een Bestuursvergadering met leden van Bestuur, bijgestaan door een onafhankelijke.  Verdere details over deze functies kan je opvragen.

Sportief comité van Hockey Tigers organiseert 'selectiedagen' ter voorbereiding  van volgend hockeyseizoen voor de teams U12, U14,U16 en U19 meisjes en jongens.
Deze selectiedagen zijn gepland op volgende data:

Woensdag 16 mei
Onderbouw (2007-2008), meisjes en jongens:  14 - 15.30u
Bovenbouw U14G (2005-2006): 16 -18 u

Vrijdag 18 mei:
Bovenbouw: U19B, U16B en U14B (2000 - 2006): 17.30 - 19 u

Woensdag 23 mei:
Onderbouw (2007-2008) boys & girls: 14-15.30 u

Vrijdag 25 mei
Bovenbouw: U19 G en U16G (2000 - 2004): 17.30 - 19u

Philippe, hoofdcoach onderbouw, is verantwoordelijk voor de samenstelling van de teams voor volgend seizoen.
Maria, hoofdcoach bovenbouw, is verantwoordelijk voor samenstelling van deze teams voor volgend seizoen.
We verwachten dat iedereen hierop aanwezig zal zijn. Indien je niet kan komen, gelieve je trainer hiervan tijdig te verwittigen!

Lees meer voor meer info.....

 
Stages Data Inschrijvingsformulier
Juli stage 02/07 tot 06/07 schrijf je hier in
Augustus stage 20/08 tot  24/08 schrijf je hier in
Herfststage 29/10 tot 31/01 binnenkort beschikbaar
Kerststage 02/01 tot 04/01 binnenkort beschikbaar

 

Beste leden,

Mijn naam is Vicky Marissen, mama van Sarah (U10) en Esther (U8).

In sportclubs is het belangrijk dat iedereen zich er goed voelt, op sportief vlak maar zeker ook op sociaal en emotioneel vlak. Het algemeen bestuur van Hockey Tigers Keerbergen hecht hier erg veel belang aan en ik kan hen daarin alleen maar bijtreden. Vandaar dat ik vanaf dit seizoen de rol van vertrouwenspersoon op mij zal nemen. Bedoeling is een vertrouwelijk aanspreekpunt te zijn naar voor spelers, trainers, ouders, begeleiders, supporters. Jullie kunnen mij dan ook contacteren via het volgende emailadres: ombudsman@hockeytigers.be

De deur staat open en vertrouwelijkheid is natuurlijk gegarandeerd. 

Vicky Marissen

Start van het recreatiehockey!

Onze club wil, naast het competitieve hockey voor onze jeugd en volwassenen, ook recreatiehockey aanbieden voor de beginnende en/of minder competitieve hockeyspelers.
Daarom zijn we blij om ook dit jaar opnieuw een volledig programma voor de beginnende hockeyers voor te kunnen stellen:
  • Start2Hockey volwassenen: een initiatie hockey (10 lessen) onder begeleiding van een ervaren coach. Elke donderdag van 21 tot 22u
  • Trimhockey: gezellige, gemengde wedstrijdjes (8x8)  voor volwassenen en jong-volwassenen (bv studenten die tijdens de week op kot zijn). Elke vrijdagavond van 21 tot 22u en op zondagochtend van 10 tot 11u (indien er geen wedstrijden Dames of Heren plaatsvinden).
  • U6 Girls & Boys : hockeyinitiatie en hockeyspelletjes voor onze allerkleinsten (5 jarigen). Elke woensdagmiddag van 13:45 tot 15:00 en op zondagochtend van 10 tot 11u (indien er geen wedstrijden Dames of Heren plaatsvinden).
 
Al deze trainingen zijn intussen aan het officiële trainingsschema toegevoegd. U kan zich aanmelden voor één van deze reeksen via het aanmeldingsformulier. De eerste 3 proeflessen zijn bovendien gratis en de club voorziet hockeysticks.
 
Let's stick together!

Beste leden,

Kijk je contactgegevens goed na en check of de juiste gevevens correct zijn en zonodig update deze informatie.
De federatie eist bovendien dat het rijksregisternummer wordt opgenomen om fraude tegen te gaan.
Er wordt ons een boete opgelegt door de bond indien de gegevens zoals adres etc niet correct zijn weergegeven.
Dus login op onze website en check je contactgegevens en evt van je kinderen per direkt.
Indien u hiermee problemen hebt, neem dan contact met ons op: leden@hockeytigers.be.
Alvast bedankt voor uw begriip. 

Het bestuur.

SCHRIJF JE HIER NU IN!!

Vanaf heden kan je van bij je thuis en op je eigen tempo het diploma van Theoretische Scheidsrechter Outdoor en Indoor behalen. Het scheidsrechters comité schakelt over naar het digitale tijdperk. De klassieke opleidingen in de clubs worden nu vervangen door een e-Learning systeem. Dit kan niet enkel op PC, maar ook op tablet en smartphone! Leer de regels door meerkeuzevragen te beantwoorden, waarvan een groot deel een tekening, foto of video bevat. Zowel het diploma indoor als outdoor zal op deze manier behaald kunnen worden.
Volg ook een van de sessies die apart gegeven worden. check artikel hierboven! 

Hoe gaat het te werk? Lees meer.....

Evenementencomité
Seppe Stroo

Hockey leeft en hockey leeft in Keerbergen! Dit is elk weekend opnieuw heel duidelijk te zien aan onze velden. Als club willen we uiteraard meer zijn dan hockey alleen. Daarom organiseren we als club talloze niet-hockeyactiviteiten zoals de openingsbbq, de nieuwjaarsreceptie, het galabal, dit jaar is er ook voor de eerste keer het Damesontbijt op 4 december,...

Stuk voor stuk gezellige activiteiten die het clubgevoel vergroten, gewoon garant staan voor een leuke middag of avond en waarna iedereen met een positief gevoel terug naar huis kan gaan om er vervolgens nog lang over na te praten. 

We willen als club nog veel meer activiteiten organiseren en zouden daarom een evenementencomité willen oprichten. Wil je hier meer over weten en heb je zin om je bij het evenementencomité aan te sluiten, lees dan hieronder zeker verder.

Na een seizoen testen met de lidkaarten werd er besloten om deze niet verder te gebruiken. In afwachting van een andere oplossing, zouden we er op willen aandringen om Artikel 15 van het Sportief Reglement van de VHL (en Art 11 van de KBHB) nog eens grondig te lezen:

« Voor het begin van elke wedstrijd vanaf de categorie U14 moeten de verantwoordelijken van de ploegen spontaan de officiële identiteitsbewijzen (met foto) of de federatiekaarten van de Speler van hun ploegen ingeschreven op de wedstrijdbladen presenteren. Een fotokopie van dergelijk bewijs is toegelaten.

Dit op straffe:

  • voor de betrokken Speler(s) niet aan de wedstrijd te kunnen deelnemen
  • of van het toewijzen van een algemeen forfait indien de identiteitsbewijzen van de ploeg in zijn geheel niet gepresenteerd kunnen worden

 Dit betekent dat ook U12 spelers die meespelen in U14 dienen te beschikken over een (kinder)identiteitskaart (of kopie) ter identificatie van de speler op het wedstrijdblad. Voor de U12 vragen we om, tot en met 30 september 2016, wat soepeler te zijn, daar men ongeveer 3 weken moet wachten op een identiteitskaart.

Het is NIET de verantwoordelijkheid van de scheidsrechters, al dan niet nationaal, om er op toe te zien dat de uitwisseling gebeurt, maar ze kunnen wel geraadpleegd worden in geval van betwistingen.

Het heeft GEEN nut om een klacht in te dienen na de wedstrijd indien het uitwisselen van de bewijzen niet VOOR de wedstrijd heeft plaatsgevonden et indien er geen duidelijke afspraken werden gemaakt tussen de ploegen wat de gevolgen zijn bij het niet presenteren van een bewijs.

Aarzel dus niet om bijvoorbeeld de fotokopies in een mapje in de sportzak van de keeper te steken!

Beste coaches, trainers en scheidsrechters,

Hieronder kunnen jullie een overzicht vinden van de belangrijkste spelregels voor de 4x4, 6x6 en 8x8. Zeer handig om nog even te bekijken voor de aanvang van de wedstrijd en/of om met de tegenpartij te bespreken.

Aarzel niet om mij te contacteren met opmerkingen en/of vragen.

Wim Van Winghe

spelregels_2014-2015_4x4_NL.pdf
spelregels_2014-2015_6x6_NL.pdf
spelregels_2014-2015_8x8_NL.pdf
spelregels_2014-2015_gevaarlijk_spel_NL.PDF

spelregels_2014-2015__positionering_op_het_veld_NL.PDF

Laatste foto's
Het Weer

Het huidige weer in Belgie

Binnenkort
Gefeliciteerd!!
27/05
Denis Wittens
28/05
Maria-laura Nauwelaerts
28/05
Annelot Wauters
30/05
Aksel Vermassen
30/05
Simon Schuermans
31/05
Tuur Schroven
31/05
Charlotte Vanhuynegem
02/06
Basten van der Tempel
Kalender
  May 2018  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Recente Info
Hockey Tigers Summer Academie en Juli Stages
21/05/2018
Hockeytigers werft aan.....vrijwilligersavond 08/06/2018
28/04/2018
Selectiedagen U12, U14, U16 en U19
09/05/2018
Gefeliciteerd Senne Van Dessel met je Club Umpire examen
31/03/2018
Trainingen starten weer vanaf vandaag maandag 05/03
07/01/2018
Zoek op deze site:

© 2016, website powered by Twizzit.com