Hockey leeft en hockey leeft in Keerbergen! Dit is elk weekend opnieuw heel duidelijk te zien aan onze velden. Als club willen we uiteraard meer zijn dan hockey alleen. Daarom organiseren we als club talloze niet-hockeyactiviteiten zoals de openingsbbq, de nieuwjaarsreceptie, het galabal, dit jaar is er ook voor de eerste keer het Damesontbijt op 4 december,...

Stuk voor stuk gezellige activiteiten die het clubgevoel vergroten, gewoon garant staan voor een leuke middag of avond en waarna iedereen met een positief gevoel terug naar huis kan gaan om er vervolgens nog lang over na te praten. 

We willen als club nog veel meer activiteiten organiseren en zouden daarom een evenementencomité willen oprichten. Wil je hier meer over weten en heb je zin om je bij het evenementencomité aan te sluiten, lees dan hieronder zeker verder.


Wat is de idee?

Een evenementencomité instellen dat bestaat uit spelers/ouders van verschillende ploegen. Dit evenementencomité kan geleidelijk aan groeien en zelf brainstormen over de activiteiten die het wil organiseren. Bv. quiz, galabal, een ontbijt, verkleedfeestje, kaas- en wijnavond, moddervoetbaltoernooi, wijnproeven, kaartavond, kubbtoernooi, een clubweekend een heus hockeytoernooi,... Laat je creativiteit de vrije loop!

Hoe?

Zelfstandig brainstormen over de verschillende mogelijke evenementen en deze evenementen nadien ook effectief organiseren. Uiteraard kan de club hierbij helpen. De activiteiten kunnen mogelijk ook opgengesteld worden voor niet-leden.

Interesse?

Alle ouders en spelende leden (vanaf de U16 en ouder) kunnen zich kandidaat stellen door een mailtje te sturen naar seppe.stroo@hockeytigers.be