Hockeyclub Keerbergen "Tigers"

 

OscarV

 

CM: verdien € 15,- terug per lid en vul dit formulier in, plak de gele sticker en laat het door ons tekenen.

Wat is Trimhockey eigenlijk?

Trimhockey is een interessante vorm van hockey voor mensen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier de hockeysport willen beoefenen. Een goede reden om te gaan Trimhockeyen is wanneer de eigen kinderen zijn begonnen met hockey. Op die manier kan men zelf ervaren wat het spel en de sport inhouden, de regels leren, zelf deelnemen aan het verenigingsgebeuren, en eventueel als coach van een jeugdteam de nodige inzichten verwerven. 

Voor wie?

Meestal bestaat de groep trimhockeyers uit 30+ ers, en grotendeels uit mensen die niet eerder gehockeyed hebben of voor Gents en Ladies die mix willen spelen.  Zowel dames als heren zijn dus welkom bij de trimmers.  Het niveau hangt onder andere af van de leeftijd, fysieke gesteldheid en hockeyervaring van de spelers.   Meer info?  Klik op Lees Meer

Spelregels alle categorieen
Willem Van Leeuwen

Check hier nog eens de spelregels voor alle niveaus.
Print deze uit en neem ze mee naar de wedstrijd!!

Sportkeuring hockey
Sam Moustie

Beste ouders,

In voorgaande berichten heb ik uitgelegd wat het nut is van een sportmedisch onderzoek. Wilt u weten of dit sportmedisch onderzoek ook zinvol is voor uw zoon/dochter of misschien voor uzelf, kan u terecht op de website www.sportkeuring.be

Deze website kwam tot stand na een uitgebreid wetenschappelijk onderzoek en in samenwerking met SKA (vereniging van sport- en keuringsartsen), de afdeling Sport en Jeugd van het departement Cultuur, Jeugd, Sport en Media van de Vlaamse overheid en de Vlaams minister van Sport, Philippe Muyters.

Sam Moustie
Sportarts

Info wedstrijden
Willem Van Leeuwen

Herinnering:
Zoals u in de code of conduct hebt kunnen lezen dient uw dochter/zoon altijd aanwezig te zijn bij zowel de trainingen als alle wedstrijden. U heeft zich bij de inschrijving hiermee akkoord verklaard.
Alleen bij hoge uitzondering mag hij/zij afwezig zijn. In zo een uitzonderingsgeval gelieve dan strikt de volgende regels te respekteren:

Gelieve uiterlijk de woensdag vóór de wedstrijd uw dochter/zoon af te melden. Dit kan online via de teampagina en via interne berichten aan de coach. (Inloggen vereist)

Indien u reeds lang op voorhand weet dat uw kind niet kan komen, gelieve dit dan al door te geven. ( bv door communie, scouts, langdurige ziekte etc.)  U dient eerst in te loggen, op de teampagine kunt u uw zoon/dochter afwezig melden voor de wedstrijd cq training. Vergeet niet om altijd een geldige reden op te geven. Alle aanwezigheden van de trainingen en wedstrijden worden bijgehouden. Indien er onregelmatigheden worden vastgesteld kan dit leiden tot sanctie b.v. schorsing of uitsluiting van wedstrijd, dit na beoordeling door het sportief comite.  Klik hieronder op lees meer en op de volgende link om te zien hoe dat nu precies in zijn werk gaat.

Gedragscode voor ouders en kinderen.
Neem deze aandachtig door met uw kind, deze gedragscode is ook aan ons hockeyveld te zien!

Laatste foto's
Het Weer

Het huidige weer in Belgie

Binnenkort
Gefeliciteerd!!
19/01
Thomas Thysens
21/01
Leon Renders
21/01
Katleen De Boeck
21/01
Frédérique De Baets
22/01
Elise Cuyle
23/01
Jasper Dekkers
24/01
Aerin Turley
25/01
Jacey Talboom
Kalender
  January 2019  
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Recente Info
Op zoek naar het ideaal kerstcadeautje?
15/12/2018
Succesvolle e-learning sessie
15/12/2018
Winterprogramma
14/09/2018
Indoorstage 2019
13/11/2018
Verloren voorwerpen hockey
21/07/2018
Zoek op deze site:
Nieuws Keerbergen

© 2016, website powered by Twizzit.com