SCHRIJf JE HIER IN

Voor alle vrijwiliigers en vrijwilligers in spe nodig ik jullie en jullie partner graag uit op vrijdag 08/06/2018 vanaf 1900 uur voor een hapje en een tapje bij mij thuis aan de Mereldreef 52 te keerbergen. Dit om jullie te bedanken voor jullie tomeloze inzet het afgelopen seizoen. Tevens kan je ook kenbaar maken of je eventueel komend seizoen 2018-2019  je vrijwilligerswerk wil voortzetten bij onze club.Voor Voor diegene die dat nog niet hebben gedaan graag even een seintje dus schrijf je hier even in.

Hockey Tigers is in volle groei. Ambitieuze toekomstplannen liggen klaar en krijgen stilaan vorm. Om al dit te kunnen realiseren hebben we nood aan enthousiaste vrijwilligers die hun schouders willen zetten om de plannen en activiteiten succesvol te realiseren.

Om de voorbereidingen naar het volgend hockeyseizoen in te zetten, stellen we diverse vacatures open voor iedereen die een positieve en constructieve bijdrage willen leveren aan de uitbouw van een club, waar sportiviteit en gezelligheid voorop staat, in lijn met onze missie:.

Wij willen een sterk sociaal geëngageerde, toonaangevende familie- en vriendenclub zijn waarin top- en recreatief hockey in een gezellige sfeer kunnen worden bedreven.

Door het streven naar een professionele aanpak van organisatie, kader- en jeugdopleiding, ledenbeleid en sponsoring gaan we de voorwaarden scheppen om de ambities op het gebied van zowel de breedte- als de prestatiesport te kunnen realiseren.  Dit op een financieel gezonde basis en met sterke bewaking van onze waarden. “

Wij informeren jullie dan ook graag over de volgende vacaturesPenningmeester, Wedstrijdadministratie, Event Manager en teamleden, Communicatieverantwoordelijke(n), Verantwoordelijk Start to Hockey, Verantwoordelijke Arbitrage.

We zijn ervan overtuigd dat er binnen onze club heel wat talent en engagement aanwezig is om de ambities van de club mee vorm te geven!

We rekenen op jullie positieve reacties! Contacteer Willem van Leeuwen (willem.vanleeuwen@hockeytigers.be) om je interesses aan te geven en/of je vragen te formuleren of kom gewoon even langs.

We garanderen een transparante en correcte afhandeling van alle kandidaturen. De finale beslissingen zullen genomen worden tijdens een Bestuursvergadering met leden van Bestuur, bijgestaan door een onafhankelijke.  Verdere details over deze functies kan je opvragen.