Don't miss this!

We verwachten alle spelers, coaches, ouders, vrienden en fans om het seizoen af te sluiten in stijl!

Alle info en inschrijvingen op stickalicious.be

Check it out & be there!


Woensdag 29 mei 2019, sluiten de Hockey Tigers Keerbergen het seizoen opnieuw af in stijl. Dit jaar verwachten we nog meer volk! We hopen jou en je voltallig team, net als alle andere teams, dit jaar te mogen verwelkomen. 

Als Hockey lid mag jij dus absoluut niet ontbreken -en hetzelfde geldt eigenlijk ook voor al je vrienden die géén hockey spelen. Leden van de tennis-, golf-, of gymclub, andere verenigingen of gewoon je beste maten: nodig hen zeker uit voor de Stickalicious party!

Nu al zeker op het programma: schoon volk, fun (duh), food & drinks. En een onvergetelijke party natuurlijk! 

Players zone:

INSCHRIJVEN ALS TEAMLID

Als Hockey-lid naar Stickalicious komen zonder je teamgenoten? Dat is echt passé! Dit jaar rekenen we op de aanwezigheid van alle teams -en houden we daar ook rekening mee. Zo krijgt elk team zijn eigen gereserveerde tafel in de Pitch (Players-Only). Alle jeugdleden genieten er van huisbereide spaghetti, volwassenen spelers van een heerlijke BBQ.  

17u - 19 u: U6- U12 

19 - 21 u: U14 - U19

INSCHRIJVEN ALS TIGER-FAN

  • Mee komen feesten op Stickalicious? Geweldig idee! En voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten: de toegang is gratis.  
  • Wie graag wil mee-eten met de overheerlijke barbecue, kan rekenen op een zeer democratische prijs. Voor €25 per persoon geniet je vanaf 18:30 van de BBQ en een lekker dessertje achteraf. Vergeet je ticket niet vooraf te bestellen in de webshop, want er is maar een beperkte beschikbaarheid. Bovendien betaal je aan de kassa €30 voor hetzelfde ticket!